Studion

Studion

Vår unikt designade och familjära tatueringsstudio finns på Storgatan 104A, i Solna, Stockholm. Vi strävar efter att vara Sveriges mest professionella, hygieniska och välkomnande tatueringsstudio! Vi jobbar på att vara i framkant vad gäller nya tekniker, rutiner och utrustning med stort fokus på kvalité och service.


Alla i studion arbetar på olika sätt, men det som inte skiljer oss åt är våra rutiner kring hygien. Där jobbar vi alla på samma sätt. Vi tar hand om våra kunder, från första kontakt till efter att vi utfört tatueringar, och följer gärna upp för att säkerställa att allt gått bra. Vi förstår att alla är olika och därför lyssnar vi på önskemål och gör vårt bästa för att läsa av och skapa någonting unikt för varje individ! 
Vi lägger dessutom stor vikt i detaljer, både vad gäller tatueringar och vår studio. Visste du till exempel att några av våra antika möbler kommer från ett slott?!

Vi förstår att tatueringar förändrar folks liv, och vi så är glada över att få vara en del av det! Varje dag är en bra dag hos oss! Välkommen!


Proxeus Tattoo var till en början inte tänkt att bli den fullskaliga studion den är idag. Grundaren Milo hade sedan flera år tillbaka arbetat som tatuerare i olika studion runt om i världen. Med den erfarenheten upptäckte han att det saknades professionalitet och säkra rutiner kring hygien och hur man bemöter människor. För att kunna göra någon skillnad och skapa en säker miljö för människor som vill tatuera sig så öppnade han upp sin egna, privata studio som bara var tänkt att han själv skulle arbeta i. Under tidens gång så växte vi, och blev således två, tre och sedan fyra tatuerare, samt gästartister från olika delar i världen och Sverige.

unsplash