Artister

Artister

Proxeus (Milo)

Proxeus, grundaren av Proxeus Tattoo, är en erfaren tatuerare med precision, noggrannhet och en glimten i ögat . Med bakgrund inom psykologi, idrott och företagsamhet har han innan han började tatuera hunnit med mycket innan han slutligen fann kärleken och passionen för tatueringar. Han gör mest stora motiv, svartvitt, realism, och har sannerligen bemästrat de flesta tatueringsstilar under sina år som tatuerare.

Bli inte förvånad om du ser Proxeus i Solna då han både bor i Solna och spenderar mycket tid där. Han har ofta en tendens att nörda in sig på saker och strävar alltid efter att bli bäst på det han gör! På fritiden kan man hitta Proxeus ute på någon golfbana, där han för tillfället ofta får spendera tiden med att ta långa promenader letandes efter sina golfbollar, som ibland hamnar på unika ställen innan dom slutligen hamnar i hål.


Tidigare har han även varit både hockeyspelare och arbetat professionellt med individuell utveckling för hockeyspelare och ledare. Han tar med sig sitt strategiska och systematiska tänkande in till tatueraryrket för att skapa de bästa tatueringarna han kan. Proxeus utbildar också professionella tatuerare på olika nivåer.


Vill du skapa en bra relation med Proxeus så uppskattar han genuina ögonblick, ärlighet och samtidigt lite avslappnad genial galenskap. "Marabou Helnöt" choklad funkar också bra! 

Tammi (Tamara)

Tammi, med sin kärlek för taditional och illustrativa tatueringar. Hon har funnit inspiration inom american traditional, vintage mode, pin-ups, magi och feminina motiv, men likt sina kollegor har hon kunskap inom många olika stilar.

Tammi är utbildad lärare i grunden och drar mycket inspiration från sin utbildning inom litteratur. Hon har en stor plats i sitt hjärta för smink, bakning och matlagning, och matar alla i studion med olika skapelser ofta! 

Utbildat sig till tatuerare via Proxeus och är en av de första att ha slutfört tatueringsutbildningen och hjälper idag till med utbildningen av nya tatuerare.


När hon inte tatuerar, bakar eller sminkar sig så lyssnar hon på "True crime" och skapar nya tatueringsdesigner. 


Jo en sak till, Tammi gillar blommor!




Miss Warg (Julia)

Vår tatuerare Miss Warg inspireras mycket av neo traditional, art noveau, blommor, fantasy, magi och natur. Men hon har även en stark känsla för svartvit realism. Med en bakgrund och utbildning inom grafisk design och formgivning, och åratal av övning på illustration, har hon alltid haft tatueraryrket som en dröm.

Miss warg har länge drömt om att bli tatuerare och tog kontakt med Proxeus för några år sedan. Med stark bakgrund inom grafisk formgivning, grafisk kommunikation, bildlära, färglära, layout, idéutveckling, design mm. Innan hon fick sin skräddarsydda utbildning till att bli den grymma tatuerare hon är idag så gick hon på Berghs och byggde därmed upp en bra grund till att bli tatuerare


Utöver det spenderar hon mycket tid med alla typer av kreativitet - vare sig det är design, alternativt mode, datorspel eller inredning. Hon brinner för skapandet och uttryckandet i alla dess former. Allt med hennes egna touch av magi, tarot och glimtar i mörkret.

Heddi (Hedvig)

Hedvig är nyligen färdigutbildad tatuerare och är en av våra egenutbildade tatuerare

Hedvig inspireras av mörkare motiv och gillar illustrativ blackwork. 


Hedvig gillar att ha ordning och är duktig på att se detaljer. Hon är lugn o harmonisk och en bra lyssnare. Har gått konstnärliga utbildningar och arbetat inom vården innan hon blev tatuerare.

Idag arbetar hon också med och kring vår dokumentation och kursmaterial för vår utbildning till blivande tatuerare.


Första gången man träffar hedvig blir man fascinerad över hur lång hon är (185cm) och ja, hon har varit bra samt tävlat i höjdhopp!

unsplash